Ο καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδας - Πως θα πάμε να ψηφίσουμε;

0

   Με αρκετή ηλιοφάνεια, τοπικές αστάθειες κατά τις μεσημεριανές ώρες και θερμοκρασίες που οριακά αγγίζουν τις καλοκαιρινές περάσαμε τα μέσα της εβδομάδας στην Αττική, με τη μεταφορά σκόνης ωστόσο τις τελευταίες ώρες να παρουσιάζεται σημαντικά μειωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Ας δούμε ωστόσο τι προβλέπουν τα τελευταία καιρικά στοιχεία για τον καιρό των επομένων ημερών, κάτι που μας αφορά ιδιαίτερα, ενόψει των εθνικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά ο καιρός για τις επόμενες ημέρες στην Αττική:

  Αύριο Παρασκευή περιμένουμε αρχικά αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν δίνοντας κατά τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες τοπικά φαινόμενα με πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων στα βόρεια του νομού. Σύντομα τα φαινόμενα θα έχουν εξασθενήσει πλήρως και η συννεφιά θα σπάσει. Η θερμοκρασία στο νομό θα βρίσκεται σε παρόμοια επίπεδα με τις προηγούμενες ημέρες, με τον υδράργυρο στο λεκανοπέδιο να φτάνει τοπικά τους 25-26 βαθμούς κελσίου. Με δυτικούς ανέμους φαίνεται πως θα ξεκινάει η μέρα, αλλάζοντας κατεύθυνση σε νότια από το μεσημέρι και μετά. Η ένταση τους δεν θα ξεπερνάει τοπικά τα 3-4 μποφόρ.

   Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός ενδέχεται να παρουσιάσει παροδική επιδείνωση, με αρκετές νεφώσεις (δεν θα λείπουν φυσικά και τα διαστήματα ηλιοφάνειας), επιστροφή της σκόνης και τοπικά φαινόμενα.

   Η Κυριακή, η μέρα των εθνικών εκλογών, αναμένεται να κυλήσει με γενικά άστατο καιρό, αφού προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα εκδήλωσης φαινομένων από το μεσημέρι και έπειτα και επιστροφή της σκόνης στην ατμόσφαιρα, που θα μας συνοδεύει μέχρι και τα μέσα της νέας εβδομάδας. Η θερμοκρασία θα παραμένει σε ανοιξιάτικα επίπεδα, ενώ οι άνεμοι θα εξακολουθούν να πνέουν ήπιοι.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Weather For Attica



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)