Και επισήμως καλοκαίρι από αύριο - Καλοκαιρία με υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και το τέλος της εβδομάδας

0

 

  Και επίσημα στην εποχή του καλοκαιριού μπαίνουμε από αύριο Τετάρτη 21 Ιουνίου, ενώ σύμμαχος μας φαίνεται πως θα είναι και ο καιρός, ο οποίος ήδη από εχθές Δευτέρα έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στο σύνολο του νομού, με πολλή ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τη πορεία του καιρού μέχρι και τη Παρασκευή, αλλά και  λίγα πράγματα σχετικά με τον καιρό που αναμένεται για το Σαββατοκύριακο των Εθνικών εκλογών.

  Αύριο Τετάρτη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό στο σύνολο της Αττικής, ενώ λίγες πιθανές αραιές νεφώσεις δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους κατά τις μεσημεριανές - απογευματινές ώρες στα ορεινά και βόρεια τμήματα του νομού. Ο υδράργυρος θα παραμένει σε καλοκαιρινές τιμές, με τη θερμοκρασία εντός του λεκανοπεδίου να φτάνει τοπικά τους 32-33 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει κατά τόπους τα 3-4 μποφόρ.

  Καλός, ηλιόλουστος καιρός αναμένεται να επικρατεί και τη Πέμπτη στην Αττική, με μικρή πιθανότητα, λίγες πιθανές αραιές νεφώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους κατά τις μεσημεριανές - απογευματινές ώρες στα ορεινά και βόρεια τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, με τον υδράργυρο εντός του λεκανοπεδίου να φτάνει τοπικά τους 33-34 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει κατά τόπους τα 3-4 μποφόρ.

   Παρόμοιες καιρικές συνθήκες αναμένονται τη Παρασκευή, με πολλή ηλιοφάνεια, μικρή πιθανότητα τοπικών νεφώσεων και θερμοκρασίες κοντά στους 33-35 βαθμούς κελσίου. Σχετική ενίσχυση περιμένουμε στην ένταση των ανέμων που δεν αποκλείεται να φτάνουν τοπικά τα 5-6 μποφόρ.

  Το Σαββατοκύριακο των εκλογών αναμένεται ηλιόλουστο, με θερμοκρασίες κοντά στους 32-33 βαθμούς κελσίου. Μικρή πιθανότητα παρουσίασης μεσημβρινής αστάθειας αναμένεται για την Κυριακή, κάτι που θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Weather For Attica

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)