Ο καιρός της νέας εβδομάδας: Με ασθενή φαινόμενα και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες θα φτάσουμε στα μέσα της

0


   Με καλό καιρό πέρασε το Σαββατοκύριακο για την Αττική, με αρκετές νεφώσεις μεν  αλλά με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες δε, κάτι που διευκόλυνε το κόσμο να αποδράσει για το τριήμερο είτε σε κάποιο μακρινό προορισμό είτε μέσα στη πόλη. Πάμε να δούμε όμως πως θα είναι ο καιρός και ανήμερα της Πρωτομαγιάς, αφού εκτός από τις βόλτες θα έχουμε και τη μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων.

   Σήμερα, Πρωτομαγιά, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος για το μεγαλύτερο μέρος του νόμου από νωρίς το πρωί, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν τοπικά και αρκετά διαστήματα με ηλιοφάνεια. Πιθανότητα για ασθενή φαινόμενα στα βόρεια κυρίως του νομού, φαίνεται να έχουμε κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα με σήμερα, θα φτάνει στο κέντρο της πόλης τους 21-22 βαθμούς Κελσίου, ενώ, μεταβλητοί (κατά κύριο λόγο Νότιοι) θα πνέουν οι άνεμοι, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τοπικά τα 3-4 μποφόρ.
 
  Αύριο Τρίτη, η μέρα φαίνεται να ξεκινάει με λίγες νεφώσεις και αρκετά διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι  νεφώσεις σύντομα θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται τις απογευματινές -κυρίως- ώρες να δώσουν κάποια τοπικά ασθενή φαινόμενα στα κεντρικά και τα βόρεια -κατά κύριο λόγο- του νομού. Η θερμοκρασία σε άνοδο φαίνεται να προσεγγίζει στο κέντρο της Αθήνας τους 23-24 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι μεταβλητοί, θα πνέουν με ήπια ένταση που δεν αποκλείεται να φτάνει τοπικά τα 4-5 μποφόρ.

  Παρόμοιο μοιάζει να είναι το σκηνικό του καιρού και τη Τετάρτη, με την ημέρα να περιμένουμε νεφώσεις και τοπικά ασθενή φαινόμενα στο μεγαλύτερο μέρος του νομού. Τα όποια φαινόμενα δεν αποκλείεται να διαρκέσουν (με παύσεις και εξάρσεις) μέχρι και το απόγευμα, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να έχουμε και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα φτάνει τους 21-22 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι Νότιοι, θα πνέουν τοπικά ενισχυμένοι, με ένταση που δεν αποκλείεται να φτάνει τοπικά ακόμα και τα 5-6 μποφόρ.
 
Ύφεση των φαινομένων και σταδιακή βελτίωση του καιρού φαίνεται να περιμένουμε από τη Πέμπτη και μετά.
 

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

 
 Καλό μήνα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)