☀️ Ο καιρός τις επόμενες ημέρες: Επιστρέφει η καλοκαιρία - Που θα φτάσει ο υδράργυρος

0

 

    Μετά από λίγες ημέρες κακοκαιρίας, με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικά φαινόμενα σε ολόκληρη την Αττική, όλα δείχνουν πως ο καλός, ανοιξιάτικος, καιρός θα επιστρέψει και πάλι, ανεβάζοντας τον υδράργυρο και φέρνοντας μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Με αυτό το σκηνικό, έτσι, φαίνεται να περνάνε οι μέρες μέχρι και τα τέλη του Μάρτη, ενώ δεν αποκλείεται, να μην έχουμε πει ακόμα το τελευταίο αντίο στον χειμώνα. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά ο καιρός για τις επόμενες ημέρες. 

   Αύριο Κυριακή, ο καιρός θα είναι καλός για ολόκληρη την Αττική με ηλιοφάνεια και υψηλότερες θερμοκρασίες, που αποκλείεται τοπικά να αγγίζουν τους 17-18 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα παραμένουν βόρειοι - βορειοδυτικοί, με μέτρια ένταση που θα φτάνει κατά τόπους τα 4-5 μποφόρ.

   Τη Δευτέρα, ο καιρός θα παραμένει βελτιωμένος για το σύνολο του νομού. Από νωρίς το πρωί ο ήλιος θα είναι λαμπρός, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους λίγες αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία σε περεταίρω άνοδο, θα αγγίζει τοπικά στο κέντρο της πόλης τους 19-20 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι φαίνεται να γυρνούν σε νοτιάδες, με ένταση που θα δεν θα ξεπερνάει τα 3-4 μποφόρ.

   Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και τη Τρίτη, με διαφορά τις παραπάνω νεφώσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους από νωρίς το πρωί, χωρίς όμως να εμπνέουν κίνδυνο εκδήλωσης τοπικών φαινομένων. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα, με τον υδράργυρο να φτάνει τοπικά μέχρι και τους 19-20 βαθμούς κελσίου. Νότιοι - νοτιοδυτικοί θα είναι οι άνεμοι στη Πρωτεύουσα, με ένταση που δεν θα περνάει τα 3-4 μποφόρ τοπικά.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές φαίνεται να παραμένει ο καιρός μέχρι και τα μέσα (τουλάχιστον) της νέας εβδομάδας, ενώ αβέβαιη παραμένει η πρόγνωση για τον καιρό της 25ης Μαρτίου.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα! 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)