Χωρίς έντονα φαινόμενα και με υψηλές θερμοκρασίες θα φτάσουμε μέχρι και το τέλος της εβδομάδας - Όλες οι νεότερες εξελίξεις του καιρού

1

 

Μετά από αρκετές ημέρες με θερμοκρασίες που αντιστοιχούσαν περισσότερο σε καλοκαίρι παρά σε άνοιξη και με τη σκόνη να «πνίγει» ολόκληρη τη χώρα, το καιρικό σκηνικό τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι υποφερτό, με την ατμόσφαιρα να έχει ήδη καθαρίσει πλήρως από την Αφρικανική σκόνη και με τον υδράργυρο, αν και σε υψηλά επίπεδα, να εναρμονίζεται κάπως με την εποχή παρουσιάζοντας μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά,

Αύριο Παρασκευή, ο καιρός στη χώρα αναμένεται να είναι γενικά αίθριος με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Για τη περιοχή της Αττικής:
Τη Παρασκευή, το σκηνικό του καιρού στο νομό αναμένεται να παραμένει βελτιωμένο, με αρκετή ηλιοφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, θα φτάνει τοπικά εντός του λεκανοπεδίου τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι μεταβλητοί θα πνέουν ασθενείς με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τοπικά τα 2 με 4 Μποφόρ.


Επιμέλεια άρθρου: Δ. Ντόβας

Όλες οι καιρικές εξελίξεις βρίσκονται εδώ! Βρείτε αναλυτικά όλες τις προγνώσεις μας μέσα από την ιστοσελίδα μας ή από το instagram @weatherforattica.gr.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου