Βελτιωμένος σε ολόκληρη τη χώρα ο καιρός τη Καθαρά Δευτέρα - Θα πετάξει ψηλά ο χαρταετός;

0

 


Μετά από ένα διήμερο με μεσημεριανές μπόρες σε αρκετές περιοχές της χώρας, ο καιρός της Καθαράς Δευτέρας αναμένεται να είναι βελτιωμένος.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις να αναπτύσσονται το μεσημέρι-απόγευμα με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά ενδεχομένως να είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ στην Κρήτη λίγες τοπικές βροχές θα μας απασχολούν μέχρι και το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα βοηθούν τοπικά στο πέταγμα του αγαπημένου χαρταετού, καθώς περιμένουμε να πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως και 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε ολόκληρη τη χώρα, φτάνοντας στα βόρεια τους 18 και στα υπόλοιπα τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Για τη περιοχή της Αττικής:
Στην Αττική ο καιρός αύριο προβλέπεται γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημεριανές ώρες. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα φτάνει τοπικά εντός τους λεκανοπεδίου τους 19-21 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι ,κατά κύριο λόγο, βόρειοι, θα πνέουν με ένταση από 2 έως και 4 Μποφόρ.


Πρόσκαιρη μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τη Τρίτη.

Επιμέλεια άρθρου: Δ. Ντόβας 

Όλες οι καιρικές εξελίξεις βρίσκονται εδώ! Βρείτε αναλυτικά όλες τις προγνώσεις μας μέσα από την ιστοσελίδα μας ή από το instagram @weatherforattica.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)