Κατάβαση ψυχρών αερίων μαζών αναμένεται στη χώρα μας στο τέλος της εβδομάδας - Όλα τα νεότερα στοιχεία

1


Μία νέα ψυχρή κατάβαση αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας , σύμφωνα πάντα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τα κύρια χαρακτηριστικά της να είναι η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας καθώς και οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα αυτή κακοκαιρία, φαίνεται πως θα μας επηρεάσει από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τη Δευτέρα, με βασικότερο χαρακτηριστικό της να είναι η πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια προς τα νότια.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, είναι πως αν επιβεβαιωθούν τα τελευταία στοιχεία, η συγκεκριμένη κακοκαιρία θα χαρακτηρίζεται, σε γενικές γραμμές και από απουσία φαινομένων, με λίγες τοπικές βροχοπτώσεις ή χιονόνερο να εντοπίζονται κυρίως στα αν. προσήνεμα. Ασθενείς χιονοπτώσεις ίσως σημειωθούν στα ορεινά μας. Αυτό όπως μπορούμε να καταλάβουμε θα συνεχίσει να ενισχύει το πρόβλημα της ανομβρίας του φετινού χειμώνα για πολλές περιοχές της χώρας, με όλες τις συνέπειες που αυτό δημιουργεί...

Φυσικά είναι νωρίς ακόμα για να ''κλειδώσουμε'' κάτι, οπότε παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνουμε για κάθε νεότερο!

Επιμέλεια άρθρου: Δ. Ντόβας 

Όλες οι καιρικές εξελίξεις βρίσκονται εδώ! Βρείτε αναλυτικά όλες τις προγνώσεις μας μέσα από την ιστοσελίδα μας ή από το instagram @weatherforattica.gr.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου