Νέα Υόρκη: Σημαντική χιονόπτωση στην καρδιά των Η.Π.Α. για πρώτη φορά μετά από 700 ημέρες!

0

Την πρώτη σημαντική χιονόπτωση μετά από διάστημα 700 ημερών δέχτηκε η Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ αργά το βράδυ της Δευτέρας - ξημερώματα Τρίτης, με τους κατοίκους της νωρίς το πρωί να μετρούν, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, περισσότερα από 3 εκατοστά σε ολόκληρη τη πόλη. Έτσι, με αυτή τη χιονόπτωση, μπήκε επιτέλους μια τελεία στο ρεκόρ με περισσότερες από 700 συνεχόμενες ημέρες χωρίς χιονόπτωση στη πόλη, με την δεύτερη μεγαλύτερη περίοδο, να μην ξεπερνάει τις 400 ημέρες το 1998.


Προβλεπόμενο ύψος χιονιού (16-17/01/2024)

Τα δημόσια σχολεία στους περισσότερους δήμους παρέμειναν ανοιχτά, ενώ σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τα δύσκολα για την περιοχή φαίνεται πως έχουν πλέον περάσει, με τις πιθανότητες για ασθενείς χιονοπτώσεις και χιονόνερο να μηδενίζονται από το βράδυ της Τρίτης. Οι θερμοκρασίες στη περιοχή  θα παραμένουν τοπικά σε επίπεδα υπό του μηδενός, οπότε τις βραδινές ώρες θα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.



Όλες οι καιρικές εξελίξεις βρίσκονται εδώ! Βρείτε αναλυτικά όλες τις προγνώσεις μας μέσα από την ιστοσελίδα μας ή από το instagram @weatherforattica.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)