Ο καιρός τη νέα εβδομάδα: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας - Παραμένουν ενισχυμένοι οι βοριάδες

0

  Με πολύ ισχυρούς ανέμους αλλά και με αρκετή ηλιοφάνεια πέρασε το Σαββατοκύριακο για την Αττική, με τις θερμοκρασίες ωστόσο να παραμένουν σε ήπια επίπεδα, χωρίς να ξεπερνούν τους 30 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιο αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού στο νομό τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας, ενώ περεταίρω βελτίωση φαίνεται να περιμένουμε από τα μέσα της. 

Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

  Αύριο Δευτέρα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος στο σύνολο του νομού καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα με αυτά των τελευταίων ημερών, θα φτάνει τοπικά εντός του λεκανοπεδίου τους 27-28 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι, βόρειας διεύθυνσης, θα παραμένουν ενισχυμένοι (κυρίως σε όλα τα ανατολικά παράλια), με ένταση που δεν αποκλείεται να φτάνει τα 6-7 ίσως και 8 Μποφόρ.

   Βελτιωμένος με αρκετή ηλιοφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, αναμένεται να είναι ο καιρός και τη Τρίτη. Η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο, θα αγγίξει ξανά τοπικά εντός του λεκανοπεδίου τους 29 -30 βαθμούς Κελσίου, ενώ σταδιακή εξασθένηση θα αρχίσουν να παρουσιάζουν οι βοριάδες, με ένταση που θα φτάνει τοπικά (κυρίως στα ανατολικά) τα 5-6 Μποφόρ.

  Αρκετή ηλιοφάνεια, λίγες νεφώσεις και ήπιοι άνεμοι φαίνεται πως θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού από τη Τετάρτη μέχρι τουλάχιστον και τη Παρασκευή, με τη θερμοκρασία παράλληλα να παρουσιάζει νέα άνοδο φτάνοντας ακόμα και τους 32-33 βαθμούς Κελσίου.


Όλες οι καιρικές εξελίξεις βρίσκονται εδώ! Βρείτε αναλυτικά όλες τις προγνώσεις μας μέσα από την ιστοσελίδα μας ή από το instagram @weatherforattica.gr.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)