Ο καιρός τη νέα εβδομάδα: Με καλοκαιρία θα κάνουμε Δεκαπενταύγουστο - Με σκαμπανεβάσματα το μελτέμι

0

 

  Με ισχυρό μελτέμι που φτάνει ακόμα και τα 7 μποφόρ στις ανατολικές ακτές του νομού, τοπικές νεφώσεις και θερμοκρασίες λίγο χαμηλότερες από τα μέσα -για την εποχή- επίπεδα περνάμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο, με το κύμα εξόδου για τον Δεκαπενταύγουστο να κορυφώνεται και οι λίγοι εναπομείναντες στη πρωτεύουσα, να δραπετεύουν σε κοντινές περιοχές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει λοιπόν να δούμε τι λένε οι τελευταίες προγνώσεις για τον καιρό των επομένων ημερών.

  Αύριο Κυριακή, ο καιρός αναμένεται να είναι σπαστός, με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις, αλλού πυκνότερες και αλλού αραιότερες. Πολύ μικρή φαίνεται να είναι πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών φαινομένων τοπικά στα γύρω ορεινά - ημιορεινά, ενώ η θερμοκρασία εντός του λεκανοπεδίου θα βρίσκεται τοπικά κοντά στους 31-32 βαθμούς κελσίου. Ενισχυμένοι θα πνέουν οι βοριάδες, με ένταση που δεν αποκλείεται να αγγίζει ή τοπικά και να ξεπερνάει ακόμα και τα 7-8 μποφόρ.

  Με βελτιωμένο καιρό, άνοδο της θερμοκρασίας και σταδιακή πτώση στην ένταση των ανέμων αναμένεται να ξεκινήσει η νέα εβδομάδα για το σύνολο του νομού. Καλός, ηλιόλουστος, φαίνεται να είναι ο καιρός και τον Δεκαπενταύγουστο με τη θερμοκρασία να βρίσκεται κοντά στους 35-36 βαθμούς κελσίου και με τους ανέμους να μην ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ.

  Με σκαμπανεβάσματα στην ένταση του ανέμου, άνοδο της θερμοκρασίας και γενικά αίθριο καιρό, αναμένεται να συνεχιστεί η εβδομάδα μέχρι και τα τέλη της.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Weather For Attica


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)