Ο καιρός της εβδομάδας: Άνοδος της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια τις επόμενες ημέρες

0

 

   Μετά από ένα Σαββατοκύριακο με αρκετές νεφώσεις και τοπικά φαινόμενα για το μεγαλύτερο μέρος του νομού, η Δευτέρα έφερε ένα αρκετά βελτιωμένο ξεκίνημα για τη νέα εβδομάδα, με πολλή ηλιοφάνεια, άνοδο της θερμοκρασίας και σημαντική πτώση στην ένταση των ανέμων. Πάμε να δούμε παρακάτω πως αναμένεται να κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, καθώς μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν πως δεν θα έχουμε ιδιαίτερες μεταβολές.

   Αρχικά, αύριο Τρίτη, ο καιρός στην Αττική περιμένουμε να είναι γενικά αίθριος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Λίγες τοπικές νεφώσεις δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στα κεντρικά και βόρεια του νομού κατά τις μεσημεριανές ώρες, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να κρύψουν για πολύ το φως του ήλιου. Η θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα με τα σημερινά, αναμένεται να φτάνει τοπικά εντός του λεκανοπεδίου τους 33-34 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι ήπιοι, θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις (κυρίως από νότιες από το μεσημέρι και μετά) με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τα 3-4 μποφόρ.

  Γενικά ηλιόλουστος με λίγες τοπικές νεφώσεις αναμένεται να είναι ο καιρός και τη Τετάρτη, με τη θερμοκρασία εντός του λεκανοπεδίου να φτάνει τοπικά τους 34-35 βαθμούς κελσίου. Ήπιοι θα εξακολουθούν να πνέουν οι άνεμοι, από δυτικές - βορειοδυτικές διευθύνσεις, με ένταση που δε θα ξεπερνάει τοπικά τα 3-4 μποφόρ. 

   Καλό και άκρως καλοκαιρινό αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού μέχρι και τη Πέμπτη, ενώ σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα, όλα δείχνουν πως τη Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα παρουσιάσει παροδική επιδείνωση. Περισσότερα για αυτό θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Όλες οι καιρικές εξελίξεις βρίσκονται εδώ! Βρείτε αναλυτικά όλες τις προγνώσεις μας μέσα από την ιστοσελίδα μας ή από το instagram @weatherforattica.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)