Ο καιρός τις επόμενες ημέρες: Σταθερά στα «ψηλά» η θερμοκρασία - Που θα φτάσει ο υδράργυρος

0

 

   Με θερμοκρασίες στα ύψη, παρατεταμένη ηλιοφάνεια και ήπιους μεταβλητούς ανέμους πέρασε ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού για την  Αττική, ενώ με παρόμοια διάθεση φαίνεται πως ξεκίνησε και ο Αύγουστος, αφού ήδη, ένα νέο θερμό κύμα έχει φέρει άνοδο της θερμοκρασίας, υψηλά ποσοστά υγρασίας και ασθενείς μεταβλητούς ανέμους. Πάμε να δούμε αναλυτικά σε αυτό το άρθρο πως αναμένεται να κυλήσει το καιρικό σκηνικό τις επόμενες ημέρες, μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

   Αρχικά, αύριο Παρασκευή, περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό στο σύνολο του νομού. Η θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα θα φτάνει τοπικά εντός του λεκανοπεδίου τους 36-37 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τοπικά τα 3-4 μποφόρ.

  Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός αναμένεται και πάλι αίθριος για ολόκληρη την Αττική. Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία, θα φτάνει τοπικά εντός του λεκανοπεδίου τους 35-37 βαθμούς κελσίου, ενώ ήπιοι θα πνέουν και οι μεταβλητοί άνεμοι, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τα 2-4 μποφόρ.

   Με υψηλές θερμοκρασίες φαίνεται πως θα ξεκινήσει και η νέα εβδομάδα, ενώ από τα μέσα της, όλα τα στοιχεία δίνουν ελπίδες για πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των βοριάδων.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Weather For Attica

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)