Ο καιρός το Σαββατοκύριακο: Ήπιες θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια - Τοπικά ενισχυμένοι οι άνεμοι

0

  Με ηλιοφάνεια, ενίσχυση των ανέμων και ήπιες θερμοκρασίες που παρουσίασαν πτώση της τάξης των 10-11 βαθμών, πέρασε το δεύτερο μισό αυτής της εβδομάδας για την Αττική, ενώ παρόμοιο αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε όλες τις εξελίξεις αναλυτικά.

 Αύριο Σάββατο, ο καιρός στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε παρόμοια επίπεδα με τα σημερινά, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει τοπικά τους 35-36 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, παροδικά ενισχυμένοι στα παραθαλάσσια, με ένταση που θα αγγίζει τοπικά τα 5-6 μποφόρ.

 Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός και τη Κυριακή. Ήπιες θα παραμένουν οι θερμοκρασίες σε ολόκληρο το νομό, με τον υδράργυρο εντός του λεκανοπεδίου να φτάνει τοπικά τους 36-37 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, παροδικά ενισχυμένοι στα παραθαλάσσια, με ένταση που θα αγγίζει τοπικά τα 5-6 μποφόρ.

   Καλοκαιρία, ηλιοφάνεια και ήπιες τιμές περιμένουμε και τις πρώτες μέρες της νέας εβδομάδας, ενώ με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι για αρκετό καιρό.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Weather For Attica

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)