Με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας υποδεχόμαστε τον Ιούλιο - Τοπικές αστάθειες τη Δευτέρα

0

 


Με αρκετή ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας φαίνεται πως θα υποδεχτούμε τον πρώτο γεμάτο μήνα του καλοκαιριού στην Αττική, με τα τελευταία στοιχεία ωστόσο να δείχνουν πιθανές τοπικές αστάθειες κατά τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα κυλήσει το σκηνικό του καιρού από τις επόμενες ημέρες, ξεκινώντας από σήμερα Σάββατο όπου όλα δείχνουν πως περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό στο σύνολο του νομού. Μικρή πιθανότητα για ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων κατά τις μεσημεριανές ώρες παρουσιάζεται για τα βόρεια και υπερβόρεια τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία σε καλοκαιρινά επίπεδα θα φτάνει τοπικά στο λεκανοπέδιο τους 32-33 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τα 3-4 μποφόρ τοπικά.

  Αύριο Κυριακή, περιμένουμε το σκηνικό της καλοκαιρίας να συνεχιστεί, με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί στον Αττικό ουρανό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μικρή πιθανότητα για ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων κατά τις μεσημεριανές ώρες παρουσιάζεται για τα βόρεια και υπερβόρεια τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία που θα παραμένει σε καλοκαιρινά επίπεδα θα φτάνει τοπικά στο λεκανοπέδιο τους 32-33 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τα 4-6 μποφόρ τοπικά.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα τώρα, όλα δείχνουν πως η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει με τοπικές αστάθειες στην Αττική, κάτι που ωστόσο δεν θα είναι μεγάλο σε διάρκεια, αφού οι κυριότερες ημέρες μοιάζουν να είναι η Δευτέρα και (ίσως) η Τρίτη. Από τα μέσα όμως της πρώτης εβδομάδας του Ιουλίου, υπάρχουν στοιχεία που μας δίνουν ίσως και το πιο έντονο θερμό κύμα του φετινού καλοκαιριού.

Καλό μήνα σε όλους!

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Weather For Attica

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)