Ο καιρός της εβδομάδας: Έρχεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας - που θα φτάσει ο υδράργυρος

1

 

  Με ήπιες θερμοκρασίες, αρκετή ηλιοφάνεια και δροσερό βοριαδάκι, κύλισε το Σαββατοκύριακο για την Αττική, με τις θερμοκρασίες ωστόσο κατά τις μεσημεριανές ώρες να φτάνουν τοπικά τους 36-37 βαθμούς κελσίου. Με παρόμοιο καιρικό σκηνικό φαίνεται πως θα κυλήσει ο καιρός και τις επόμενες ημέρες, με τα τελευταία δεδομένα, μάλιστα, να μιλούν και για μια μικρή άνοδο στις τιμές του υδραργύρου, χωρίς να μας θυμίζει όμως το πρόσφατο και ιστορικό κύμα καύσωνα που περάσαμε.

Αναλυτικά ο καιρός των επομένων ημερών,

   Αύριο Δευτέρα, ο καιρός στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα με αυτά των τελευταίων ημερών, θα φτάνει τοπικά εντός του λεκανοπεδίου τους 36-37 βαθμούς (ίσως δούμε και 38άρια), ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες -κυρίως- διευθύνσεις, με ένταση που θα φτάνει τοπικά τα 5-6 μποφόρ (κυρίως από το μεσημέρι και μετά).

   Τη Τρίτη, ο αίθριος καιρός αναμένεται να συνεχιστεί, ενώ η θερμοκρασία θα φτάνει τοπικά τους 35-36 βαθμούς κελσίου. Βόρειοι - βορειοανατολικοί θα πνέουν οι άνεμοι στο νομό, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τοπικά τα 4-5 μποφόρ.

Με μικρή θερμοκρασιακή άνοδο, ηλιοφάνεια και ήπιους ανέμους αναμένεται να συνεχιστεί το καιρικό σκηνικό μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Weather For Attica

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου