Ο καιρός τις επόμενες ημέρες: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας τη Τετάρτη και τη Πέμπτη - Πως θα υποδεχτούμε τον Ιούλιο

0

 

  Με τοπικά φαινόμενα, κυρίως εχθές Δευτέρα, αλλά και με αρκετή ηλιοφάνεια ξεκίνησε η τελευταία εβδομάδα για την Αττική, ενώ η θερμοκρασία παρέμεινε σε καλά για την εποχή επίπεδα, με τον υδράργυρο να βρίσκεται τοπικά κοντά στους 31-33 βαθμούς κελσίου. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως αναμένεται να κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τα νεότερα στοιχεία να θέλουν καλοκαιρία τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

  Αύριο Τετάρτη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό στην Αττική, με πιθανότητα ανάπτυξης τοπικών νεφώσεων κατά τις μεσημεριανές ώρες κυρίως στα βόρεια και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, με τον υδράργυρο στο λεκανοπέδιο να φτάνει τοπικά τους 33-34 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τοπικά τα 4-5 μποφόρ.

  Παρόμοιο αναμένεται να είναι το καιρικό σκηνικό και τη Πέμπτη, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές αραιές νεφώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο υδράργυρος θα βρεθεί σε περεταίρω άνοδο, με τη θερμοκρασία στο λεκανοπέδιο να αγγίζει τοπικά τους 34-35 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τα 3-4 μποφόρ.

  Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και θερμοκρασίες κοντά στους 32-33 βαθμούς κελσίου περιμένουμε τη Παρασκευή ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο (1-2 Ιουλίου) ο καιρός φαίνεται πως θα είναι άκρως καλοκαιρινός.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Weather For Attica

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)