Με ανοιξιάτικες συνθήκες θα μας αποχαιρετήσει η εβδομάδα - Ο καιρός στην Αττική τη Πρωτομαγιά

0

    Με λίγες τοπικές βροχές αργά το μεσημέρι και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες πέρασε η Τετάρτη για την Αττική, και με αυτό το σκηνικό φτάσαμε στα τέλη της τελευταίας εβδομάδας του Απριλίου. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά ποια αναμένεται να είναι η πορεία του καιρού τις επόμενες ημέρες, αλλά θα πάρουμε επίσης και μια εικόνα για τον καιρό της Πρωτομαγιάς.

   Αύριο Πέμπτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος για το μεγαλύτερο μέρος του νομού. Κατά το μεσημέρι και το απόγευμα, λίγες τοπικές νεφώσεις δεν αποκλείεται να σχηματιστούν στα βορειότερα τμήματα του νομού καθώς και στις ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα φτάνει στο κέντρο της Αθήνας τους 20-21 βαθμούς κελσίου, ενώ ενισχυμένοι δεν αποκλείεται να πνέουν τοπικά οι βοριάδες, με ένταση που δεν αποκλείεται να φτάνει τα 5-6 μποφόρ.

  Ηλιόλουστος αναμένεται να είναι ο καιρός στην Αττική και τη Παρασκευή. Η θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα δεν αποκλείεται να φτάνει τοπικά τους 21-22 βαθμούς κελσίου, ενώ με μέτρια ένταση θα πνέουν οι βοριάδες, που δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ.

  Με καλό και ανοιξιάτικο καιρό αναμένεται να κλείσει η εβδομάδα και ο μήνας, με τον ήλιο να πρωταγωνιστεί στο σύνολο του νομού, λίγες τοπικές νεφώσεις να αναμένονται κυρίως στα βόρεια τμήματα και τις θερμοκρασίες να βρίσκονται κοντά στους 20-23 βαθμούς κελσίου.

  Τη Πρωτομαγιά ο καιρός φαίνεται να είναι καλός με λίγες νεφώσεις και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες. Περισσότερα για τον καιρό της Πρωτομαγιάς θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)