⛅ O καιρός το Σαββατοκύριακο: Πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές λασποβροχές

0

 

   Αισθητή έχει αρχίσει να γίνεται η αλλαγή στο σκηνικό του καιρού τις τελευταίες ώρες στην Αττική, με τον υδράργυρο να παρουσιάζει μικρή πτώση και κάποια τοπικά φαινόμενα να κάνουν (ακόμα και με μεγάλη ένταση) την εμφάνισή τους. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά ποια αναμένεται να είναι η εξέλιξη του καιρού μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά και μια πρώτη εκτίμηση για τον καιρό μέχρι και τα μέσα του μήνα.

  Αύριο ΣΑΒΒΑΤΟ, περιμένουμε η μέρα να ξεκινήσει με λίγα τοπικά φαινόμενα (λασποβροχές) τα οποία μοιάζει να είναι εντονότερα κυρίως στα νοτιότερα και κεντρικότερα τμήματα του νομού. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται με παύση των φαινομένων και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση δεν θα ξεπερνάει στο κέντρο της Αθήνας τους 14-15 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα παραμένουν Νότιοι, με ένταση που τοπικά δεν αποκλείεται να φτάνει τα 5-6 μποφόρ.

  Τη ΚΥΡΙΑΚΗ, ο καιρός φαίνεται να ακολουθεί σχεδόν το ίδιο μοτίβο, με αρκετές νεφώσεις, διαστήματα με ηλιοφάνεια, αλλά και τοπικά (κατά βάση ασθενή) φαινόμενα. Σε παρόμοια επίπεδα θα βρίσκεται η θερμοκρασία, με τον υδράργυρο στο κέντρο της πόλης να φτάνει τους 15-16 βαθμούς κελσίου, ενώ νότιοι - νοτιοδυτικοί θα πνέουν οι άνεμοι, με ένταση κοντά στα 4-5 μποφόρ.

  Με βάση όλα τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα που έχουμε, από την νέα εβδομάδα, ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί και πάλι, με άνοδο της θερμοκρασίας, αρκετή ηλιοφάνεια για ολόκληρο το νομό και ανέμους χαμηλής έντασης. Παρόμοιο φαίνεται πως θα είναι το σκηνικό του καιρού, μέχρι τουλάχιστον και τα μέσα του μήνα.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις του καιρού και σας ενημερώνουμε για όλα τα νεότερα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)