Άστατος ο καιρός τη Παρασκευή - Έρχονται βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

0

Αισθητή ήταν από εχθές, Τετάρτη, η αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπικά φαινόμενα σε ολόκληρο τον νομό, αλλά και μικρή πτώση στη θερμοκρασία, η οποία δεν ξεπέρασε τους 15-16 βαθμούς κελσίου. Πάμε να δούμε παρακάτω πώς αναμένεται να εξελιχθεί ο καιρός αύριο Παρασκευή, αφού όλα δείχνουν πως περιμένουμε περαιτέρω επιδείνωση με πτώση της θερμοκρασίας και περισσότερα φαινόμενα.

Άστατος θα είναι ο καιρός αύριο Παρασκευή στην Αττική, με αρκετά φαινόμενα σε ολόκληρο τον νομό, πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρούς βοριάδες. Πιο συγκεκριμένα, οι βροχοπτώσεις αναμένεται να ξεκινούν από τις πρωινές ώρες, με διάρκεια ως και το απόγευμα, όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη ένταση. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση δεν θα ξεπερνάει τοπικα στο κέντρο της πόλης τους 12-13 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά τμήματα, ο υδράργυρος θα βρίσκεται τουλάχιστον 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.
Πιθανότητα για χιονοπτωσεις, ασθενούς -μετριας έντασης περιμένουμε και στη Πάρνηθα, ενώ μέχρι και τα 800-900 μέτρα, δεν αποκλείεται να έχουμε εναλλαγές βροχής - χιονόνερου. Οι άνεμοι θα είναι βοριάδες, σχετικά ισχυροί, με ένταση που θα αγγίζει ακόμα και τα 6-7 μποφόρ τοπικά!

Βελτίωση του καιρού περιμένουμε το Σαββατοκύριακο, με αρκετή ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα!

    

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)