Ο καιρός τις επόμενες ημέρες: Πως θα περάσει η 25η Μαρτίου - Έρχεται ψυχρή εισβολή;

0

 

    Με αρκετά σκαμπανεβάσματα φαίνεται να μπήκε και επίσημα η άνοιξη από εχθές, με τοπικές βροχές, νεφώσεις και ηλιοφάνεια, ενώ παράλληλα η θερμοκρασία δεν παρέμεινε σταθερή με τα μεσημέρια να είναι αρκετά θερμά και τις νύχτες να παρατηρείται αισθητή πτώση. Πάμε όμως να δούμε ποια θα είναι η πορεία του καιρού τις επόμενες ημέρες, καθώς παρουσιάζει ιδιαίτερο, τελικά, ενδιαφέρον μέχρι και τα τέλη του μήνα.

Αναλυτικά,

   Αύριο Πέμπτη, ο καιρός θα είναι νεφελώδης για το μεγαλύτερο μέρος του νομού, με πιθανά τοπικά φαινόμενα κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Δεν θα λείψουν φυσικά και τα διαστήματα με ηλιοφάνεια, τα οποία όμως θα είναι περισσότερα και εντονότερα στα νότια. Η θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα θα φτάνει τοπικά τους 18-19 βαθμούς κελσίου, ενώ ο άνεμος θα είναι βόρειος, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τοπικά τα 3-4 μποφόρ.

   Τη Παρασκευή, περιμένουμε βελτίωση του καιρού για ολόκληρη την Αττική με γενικά αίθριο καιρό. Μικρά διαστήματα με τοπικές νεφώσεις δεν αποκλείεται να έχουμε στα βόρεια κυρίως αργά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία σε άνοδο δεν αποκλείεται να φτάσει τοπικά τους 21-22 βαθμούς κελσίου ενώ ήπιοι θα παραμένουν και οι βοριάδες, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τα 3-4 μποφόρ.

  Άκρως ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός ανήμερα της 25ης Μαρτίου αλλά και το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο, με αρκετή ηλιοφάνεια για το σύνολο του νομού και θερμοκρασίες κοντά στους 22-24 βαθμούς κελσίου. Αλλαγή θα παρουσιάσει πάλι η κατεύθυνση των ανέμων, αφού θα γυρίσουν σε νοτιάδες, με την έντασή τους ωστόσο να μην ξεπερνάει τοπικά τα 3-4 μποφόρ.

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τώρα, φαίνεται να παρουσιάζει ο καιρός από τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας μέχρι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και τα τέλη του μήνα, με τα τελευταία στοιχεία να δείχνουν πως μια ψυχρή εισβολή ετοιμάζεται να κατηφορίσει προς τη χώρα μας. Φυσικά είναι ακόμα νωρίς και πρέπει να δούμε αν τελικά η υποψία γίνει τάση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)