⛅️ Ο καιρός τις επόμενες ημέρες: Παραμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες - Λίγα και τοπικά τα φαινόμενα

0

 

   Μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια κακοκαιρίες για την Αττική φτάνει σήμερα πλέον στο τέλος της με τις χιονοπτώσεις να λιγοστεύουν και τις θερμοκρασίες να βρίσκονται σε ηπιότερα τμήματα για τις περισσότερες περιοχές του νομού. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τη πορεία του καιρού για τις επόμενες ημέρες, καθώς και μια εκτίμηση για το διάστημα μέχρι και τα μέσα του Φλεβάρη.

   Αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια κυρίως τις πρωινές ώρες. Μικρή πιθανότητα για τοπικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις στα ορεινά και χιονόνερο ή βροχή για τα χαμηλότερα υψόμετρα) έχουμε στα βόρεια και δυτικά του νομού. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα φτάνει στο κέντρο της πόλης τους 8-9 βαθμούς κελσίου, ενώ στις βορειότερες περιοχές, η θερμοκρασία θα βρίσκεται 2-3 βαθμούς χαμηλότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοανατολικές διευθύνσεις με ένταση που θα αγγίζει τοπικά τα 6-7 μποφόρ.

   Το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος για το σύνολο του νομού, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Η θερμοκρασία σε παρόμοιες τιμές, θα φτάνει τοπικά τους 10 - 11 βαθμούς, ενώ νωρίς το πρωί αλλά και το βράδυ, το κρύο θα είναι ιδιαίτερα αισθητό. Οι άνεμοι θα πνέουν, κατά κύριο λόγο, από βόρειες - βορειοανατολικές διευθύνσεις με ένταση που θα αγγίζει τοπικά τα 5-6 μποφόρ.

Με σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες, λίγα τοπικά φαινόμενα και αρκετή ηλιοφάνεια, φαίνεται πως θα κυλήσει ο καιρός μέχρι τουλάχιστον και τα μέσα του μήνα.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)