🪁Καθαρά Δευτέρα: Νεφώσεις, σκόνη και νοτιάδες - Θα πετάξει τελικά ο αετός!

0

 


   Με μεγάλη αγωνία, μικροί και μεγάλοι περιμένουν να έρθει η Καθαρά Δευτέρα να πετάξουν τον αετό, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που σήμερα θα παρευρεθούν σε καρναβάλια σε ολόκληρη τη χώρα! Πάμε να δούμε παρακάτω τον καιρό που θα κάνει τις επόμενες ημέρες στην Αττική και ειδικά αύριο, Καθαρά Δευτέρα, αφού περιμένουμε παρόμοιες συνθήκες με τις σημερινές.

Αναλυτικά,

Σήμερα Κυριακή, περιμένουμε νεφώσεις για το μεγαλύτερο μέρος του νόμου, με ανοίγματα στον ουρανό από το απόγευμα και μετά. Η θερμοκρασία σε ήπια επίπεδα, θα φτάνει στο κέντρο της πόλης τους 17-18 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι νότιοι, θα πνέουν τοπικά ισχυροί, με ένταση που δεν αποκλείεται τοπικά να υπερβαίνει τα 5-6 μποφόρ. * Σημαντική θα είναι η μεταφορά σκόνης στην ατμόσφαιρα

Αύριο, Καθαρά Δευτέρα, το σκηνικό του καιρού θα είναι παρόμοιο, με αρκετές νεφώσεις, τοπικά διαστήματα με ηλιοφάνεια και πιθανότητα για τοπικά φαινόμενα (ασθενή) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, θα φτάνει στο κέντρο της Αθήνας τους 17-18 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι, νότιοι, θα βοηθήσουν στο πέταγμα του αετού, με ριπές που τοπικά θα φτάνουν τα 4-5 μποφόρ. Φυσικά στις παραθαλάσσιες περιοχές, οι ριπές δεν αποκλείεται να είναι ισχυρότερες. Η μεταφορά σκόνης θα εξακολουθήσει να είναι μεγάλη, οπότε θα χρειαστεί και η κατάλληλη προσοχή.

Με παρόμοιες συνθήκες φαίνεται να περνάνε οι μέρες μεχρι τουλάχιστον και τα μέσα της νέας εβδομάδας.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)