Συνεχίζεται η καλοκαιρία - Κορύφωση στα τέλη της εβδομάδας

0

 

    Ήπιος είναι ο καιρός στην Αττική τις τελευταίες ημέρες, με τον υδράργυρο το μεσημέρι να φτάνει τοπικά  τους 12-13 βαθμούς κελσίου και τον ήλιο να πρωταγωνιστεί στο μεγαλύτερο μέρος του νομού. Φυσικά, η θερμοκρασία αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί παραμένει αρκετά χαμηλή και σε συνδυασμό με τον βοριά, αυξάνει την αίσθηση του ψύχους. Πάμε παρακάτω να δούμε το καιρό για τις επόμενες ημέρες, αφού περιμένουμε ένα θερμό κύμα να μας επισκεφτεί, ανεβάζοντας παραπάνω τις θερμοκρασίες και φέρνοντας σημαντικά διαστήματα με ηλιοφάνεια και νοτιάδες.
 
   Αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ, ο καιρός θα είναι γενικά καλός, με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και τοπικά διαστήματα με ηλιοφάνεια, κυρίως νωρίς το πρωί και κυρίως στα νοτιότερα τμήματα του νομού. Σε παρόμοια επίπεδα η θερμοκρασία, θα φτάνει τοπικά τους 11-12 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι βόρειοι, θα πνέουν με ένταση κοντά στα 4-5 μποφόρ τοπικά.

   Γενικά αίθριος ο καιρός τη ΠΕΜΠΤΗ, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα φτάνει στο κέντρο της Αθήνας τους 13-14 βαθμούς κελσίου. Νοτιάδες οι άνεμοι πλέον οι άνεμοι θα πνέουν γενικά εξασθενημένοι, με ένταση κοντά στα 2-3 μποφόρ.

  Κορύφωση της θερμής εισβολής φαίνεται να περιμένουμε κατά τα τέλη της εβδομάδας, με τους νοτιάδες να παραμένουν και τη θερμοκρασία να παρουσιάζει περαιτέρω άνοδο. 

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)