⛅️Ο καιρός τη νέα εβδομάδα: Βελτιωμένος καιρός και στο βάθος... βαρυχειμωνιά!

0

 


   Βελτιωμένος ήταν ο καιρός σήμερα Κυριακή για ολόκληρη την Αττική, με τον υδράργυρο να ξεπερνάει τους 10 βαθμούς, μετά από μία εβδομάδα μονοψήφιων τιμών και με τον ήλιο να πρωταγωνιστεί στο σύνολο του Αττικού ουρανού. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό των πρώτων ημερών την εβδομάδα, καθώς και μια εκτίμηση για τη τάση του καιρού μέχρι και τα τέλη του μήνα.

   Αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ, περιμένουμε η μέρα να ξεκινήσει με λίγες νεφώσεις για το μεγαλύτερο μέρος του νομού, που σύντομα όμως, θα δώσουν στη σκυτάλη στην ηλιοφάνεια. Ψιχάλες νωρίς το πρωί δεν αποκλείεται να δούμε στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Σε παρόμοια επίπεδα θα βρίσκεται η θερμοκρασία, με τον υδράργυρο στο λεκανοπέδιο να φτάνει τοπικά τους 11-12 βαθμούς κελσίου. Βοριάδες οι άνεμοι, θα πνέουν κατά τόπους ενισχυμένοι αγγίζοντας τα 6-7 μποφόρ.

  Γενικά ηλιόλουστος αναμένεται να είναι ο καιρός και τη ΤΡΙΤΗ, με λίγες αραιές νεφώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού, κατά τις μεσημεριανές - απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα φτάνει στο κέντρο της πόλης τους 12-13 βαθμούς κελσίου. Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε πως νωρίς το πρωί όπως και αργά το βράδυ, ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ψυχρός κυρίως στα βορειότερα τμήματα του νομού. Βοριάδες παραμένουν οι άνεμοι, σχετικά εξασθενημένοι, θα πνέουν με ένταση κοντά στα 4-5 μποφόρ.

  Με παρόμοιο, βελτιωμένο καιρό, περιμένουμε να κυλήσει και η υπόλοιπη εβδομάδα, με τα τελευταία στοιχεία μάλιστα να μιλάνε, για σημαντική άνοδο στη θερμοκρασία και νοτιάδες.

 Μπορεί όμως να έχουμε μόλις ''ηρεμίσει'' από την κακοκαιρία «Barbara», όμως δεν είναι λίγα μοντέλα που τάζουν νέες ισχυρές ψυχρές εισβολές κατά το τρίτο δεκαήμερο του Φλεβάρη. Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να λέμε κάτι τέτοιο, αλλά κάτι τέτοιο δεν παύει να αυξάνει το καιρικό ενδιαφέρον μέχρι και το τέλος του μήνα.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)