Σταδιακή βελτίωση του καιρού - Καλοκαιρία τις επόμενες ημέρες

0

 

   Μπορεί τα κατάλοιπα της κακοκαιρίας να παραμένουν ακόμα στον νομό, με το κρύο να είναι ιδιαίτερα αισθητό και με τα τοπικά φαινόμενα να κάνουν την εμφάνιση τους σε διάφορες περιοχές της βόρειας Αττικής, όμως μπροστά μας πλέον περιμένουμε ένα διάστημα με αλλαγμένο καιρό, αφού θερμές αέριες μάζες αναμένεται να επισκεφτούν τη χώρα μας, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία και φέρνοντας μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τον καιρό για τις επόμενες ημέρες.

    Αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ, περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό για το σύνολο του νομού, με λίγες τοπικές νεφώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους από το απόγευμα και μετά. Η θερμοκρασία σε άνοδο, αναμένεται να φτάσει στο κέντρο της πόλης τοπικά μέχρι και τους 12-13 βαθμούς κελσίου, ενώ το κρύο νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ θα είναι ιδιαίτερα αισθητό. Βοριάδες οι άνεμοι, θα πνέουν με μέτρια ένταση, που τοπικά δεν θα ξεπερνάει τα 4-5 μποφόρ.

    Τη ΔΕΥΤΕΡΑ, ο καιρός θα παραμένει βελτιωμένος για την Αττική, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Πιθανότητες για ασθενή τοπικά φαινόμενα παρουσιάζουν τα βόρεια και ανατολικά του νομού, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Σε παρόμοια επίπεδα θα βρίσκεται η θερμοκρασία, με τον υδράργυρο στο κέντρο της Αθήνας να φτάνει τους 11-12 βαθμούς κελσίου. Βοριάδες οι άνεμοι, θα πνέουν τοπικά ενισχυμένοι, με ένταση που τοπικά  θα ξεπερνάει τα 5-6 μποφόρ.

  Παρόμοιο μοιάζει να είναι το σκηνικό του καιρού μέχρι και τα μέσα (τουλάχιστον) της νέας εβδομάδας, με τον ήλιο να πρωταγωνιστεί στον Αττικό ουρανό, με τα φαινόμενα να εντοπίζονται περιορισμένα και τον υδράργυρο να παραμένει σε κανονικά επίπεδα για την εποχή.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)