⚠️ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «BARBARA»: Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει - Τι θα γίνει με τα σχολεία

0



Από νωρίς το πρωί έχει ξεκινήσει να δείχνει τα δόντια της η κακοκαιρία «BARBARA» στην Αττική, με τις χιονοπτώσεις να  έχουν ήδη ασπρίσει τα ορεινά και τα ημιορεινά του νομού, ενώ ήδη τα υπερβόρεια και βόρεια προάστια έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι. 

Πιο έντονα αναμένεται να είναι τα φαινόμενα με εξάρσεις και υφέσεις μέχρι και αύριο το πρωί, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει στο κέντρο της Αθήνας τους 4-5 βαθμούς. Σημαντικό να τονιστεί, ότι τη νύχτα, είναι πιθανό να ασπρίσουν και πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου.


⚠️ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

📌Επί της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το ύψος του Γ.Σ.N.A. 414 έως τη θέση Άγιος Πέτρος.
📌Στην επαρχιακή οδό Τατοΐου – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χλόης (βασιλικά κτήματα) στη Βαρυμπόμπη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Μερκούριο.
📌Στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα προς Άγιο Μερκούριο.


⚠️Επιπρόσθετα, από τις 18:00΄του Σαββάτου (4/2) δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων:


📌 Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής).
📌Καθ' όλο το μήκος της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω, καθώς και στο παράπλευρό αυτών οδικό δίκτυο.
📌 Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων REVOIL- πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).
📌 Ακόμη, από τις 06.00΄ ώρα της Κυριακής 05.02.2023 δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, επί της Λ. Πάρνηθος από την 22η χ/θ (τελεφερίκ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνησή τους στα ανωτέρω οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.


Αργότερα μέσα στη μέρα θα βγει η απόφαση για το ποια σχολεία στην Αττική δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)