Ο καιρός τις επόμενες ημέρες: Η καλοκαιρία συνεχίζεται - Έρχονται 20αρια

0

 

 Με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες κοντά στους 17-18 βαθμούς κελσίου υποδεχτήκαμε το Σαββατοκύριακο, ενώ παρόμοιο φαίνεται πως θα είναι το σκηνικό του καιρού και για τις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο μάλιστα τοπικά να φλερτάρει ακόμα και τους 20 βαθμούς. Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό για τις επόμενες ημέρες.

  Αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ, ο καιρός θα είναι καλός για ολόκληρη την Αττική, με αρκετή ηλιοφάνεια και μικρή πιθανότητα τοπικών νεφώσεων νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία σε παρόμοια θα κυμαίνεται σε παρόμοια επίπεδα, με τον υδράργυρο στο κέντρο της Αθήνας να φτάνει τους 18-19 βαθμούς κελσίου. Νότιοι - Νοτιοδυτικοί οι άνεμοι , θα πνέουν με μέτρια ένταση που δεν θα ξεπερνάει τοπικά τα 3-4 μποφόρ.

   Η νέα εβδομάδα τώρα, φαίνεται να ξεκινάει με ανοιξιάτικο καιρό, αφού τη ΔΕΥΤΕΡΑ περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό στο σύνολο του νομού και θερμοκρασίες κοντά στους 16-17 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα γυρίσουν σε βοριάδες και τοπικά δεν αποκλείεται να πνέουν ενισχυμένοι, με ένταση κοντά στα 5-6 μποφόρ.

  Σε παρόμοια επίπεδα θα παραμένει ο καιρός μέχρι τουλάχιστον και τα μέσα της νέας εβδομάδας, με βασικό χαρακτηριστικό την ηλιοφάνεια και τις αρκετά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Αξίζει να σημειώσουμε ωστόσο, πως αργά τη νύχτα και νωρίς το πρωί, οι θερμοκρασίες θα παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα. 

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)