⚠️ Έκτακτο Δελτίο: Ισχυρή η αυριανή κακοκαιρία για την Αττική - Ζωντανά η πορεία των φαινομένων

0

 


   Προ των πυλών βρίσκεται η νέα κακοκαιρία που αναμένεται να επηρεάσει αύριο την Αττική, με τα πρώτα φαινόμενα να έχουν ήδη ξεκινήσει στη Βορειοδυτική χώρα. Αισθητή όμως, έχει αρχίσει να γίνεται η κακοκαιρία και στην Αττική, αφού η θερμοκρασία έχει υποχωρήσει αρκετά και αρκετές νεφώσεις καλύπτουν τον Αττικό ουρανό. Πάμε να δούμε παρακάτω ποια θα είναι η εξέλιξη των φαινομένων, ενώ επίσης ακολουθεί και δορυφορική εικόνα που δείχνει ζωντανά τη πορεία της κακοκαιρίας.

   Από τις πρώτες πρωινές ώρες, ο ουρανός θα είναι γενικά ''βαρύς'' με αρκετά πυκνές νεφώσεις στο σύνολο του νομού. Από νωρίς το μεσημέρι ωστόσο, τα πρώτα φαινόμενα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους αρχικά από τα Δυτικά-Βορειοδυτικά του νομού, ενώ πολύ γρήγορα θα έχουν επεκταθεί σε ολόκληρη την Αττική. Προς το απόγευμα, οι βροχοπτώσεις και οι τοπικές καταιγίδες, δεν αποκλείεται να έχουν ισχυρή ένταση (κυρίως στα Δυτικά), ενώ αργά το βράδυ, θα αρχίσουν να περιορίζονται προς τα Ανατολικά, έως ότου να εξασθενήσουν. Νιφάδες δεν αποκλείεται να πέσουν και στη κορυφή της Πάρνηθας, τόσο τις πρωινές όσο και τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα με τα σημερινά, δεν θα ξεπεράσουν τοπικά τους 13-14 βαθμούς κελσίου, ενώ ισχυροί θα είναι οι άνεμοι, οι οποίοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοανατολικές διευθύνσεις έως και το μεσημέρι και  από νότιες - νοτιοανατολικές  διευθύνσεις την υπόλοιπη ημέρα, με ένταση που ίσως, στις παραθαλάσσιες περιοχές, να αγγίζει τα 6-7 μποφόρ.

   Τη Παρασκευή τη περιμένουμε σχετικά βελτιωμένη, με τα φαινόμενα να είναι ηπιότερα και πιο τοπικά, με εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά. Για ακόμα μια φορά, θα είναι εντοπισμένα περισσότερο στα κεντρικά και τα δυτικά του νομού, όμως θα έχουν ασθενή χαρακτήρα. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει τοπικά τους 13-14 βαθμούς κελσίου. Βοριάδες θα πνέουν οι άνεμοι μέχρι νωρίς το πρωί, ενώ σε νοτιάδες θα γυρίσουν για το υπόλοιπο της ημέρας σχετικά εξασθενημένοι.

   Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί λοιπόν για αύριο Πέμπτη, αφού τα φαινόμενα συνοδεία ισχυρών βοριάδων, ενδέχεται να είναι κατά τόπους και κατά περιόδους ισχυρά.

LIVE  Η  ΠΟΡΕΙΑ  ΤΗΣ  ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ


Παρακάτω ακολουθεί σύνδεσμος που οδηγεί στην ιστοσελίδα windy.com, εκεί όπου μπορείτε να δείτε ζωντανά τη πορεία της κακοκαιρίας



Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα!





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)