Μετά την ήπια Πρωτοχρονιά έρχεται... ήπια εβδομάδα - Η τάση του καιρού για τον Γενάρη

0


      Για μια ακόμα ημέρα ο χειμώνας συνεχίζει να αγνοείται από τη χώρα μας, με τα φαινόμενα να είναι σχεδόν μηδενικά και τη θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα μόνο τις βραδινές και τις πρώτες πρωινές ώρες. Με τα τελευταία προγνωστικά που θέλουν τη πρωτοχρονιά με ήπιο καιρό, παρόμοιο με αυτόν των τελευταίων ημερών, όλα δείχνουν πως έτσι θα συνεχιστεί το καιρικό σκηνικό μέχρι και τα μέσα - τουλάχιστον - του πρώτου δεκαημέρου του Γενάρη. Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό της Πρωτοχρονιάς, αλλά και των πρώτων ημερών του νέου έτους. 

   Αύριο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια, με λίγες τοπικές νεφώσεις τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Σε παρόμοια επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία, με τον υδράργυρο το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας να φτάνει τους 17-18 βαθμούς κελσίου. Ήπιοι οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες - νοτιοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τα 2-3 μποφόρ τοπικά. Η αλλαγή του χρόνου θα γίνει με υπέροχες συνθήκες, εκτός από μια -φυσιολογική για την εποχή- ψυχρούλα.

    Τη Πρωτοχρονιά, ο καιρός θα είναι καλός για ολόκληρο το νομό, με γενικά αίθριο καιρό και ίσως κάποιες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια του νομού. Υψηλή για την εποχή η θερμοκρασία, θα φτάνει τοπικά στο κέντρο της πόλης μέχρι και τους 16-17 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι βόρειοι, θα πνέουν με ήπια ένταση που δεν θα ξεπερνάει τα 2-3 μποφόρ.

   Καλός θα παραμείνει ο καιρός τις πρώτες μέρες του νέου έτους, με αρκετή ηλιοφάνεια, παρόμοιες θερμοκρασίες και ήπιους ανέμους, με το καιρικό ενδιαφέρον να μεταφέρεται για το δεύτερο δεκαήμερο του Γενάρη. 

    Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και σας ενημερώνουμε για όλα τα νεότερα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)