Κορυφώνεται η άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες - Που θα φτάσει ο υδράργυρος

1

    Με άνοδο στη θερμοκρασίας, ηλιοφάνεια αλλά και νοτιάδες ξεκίνησε η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου για την Αττική, με το πρώτο κύμα έντονης ζέστης να έχει κάνει πλέον την εμφάνισή του. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια αναμένεται να είναι η πορεία του καιρού τις επόμενες ώρες και ημέρες, μιας και όλα δείχνουν πως το κύμα ζέστης θα κορυφωθεί, ενώ παράλληλα αυξημένος θα παραμένει και ο κίνδυνος εκδήλωσης Πυρκαγιάς. Ξεκινώντας από σήμερα Τετάρτη, η μέρα περιμένουμε να είναι γενικά ηλιόλουστη με λίγες τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σε άνοδο, αναμένεται να φτάνει τοπικά ακόμα και τους 35 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν κατά κύριο λόγο από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις έντασης που δεν θα ξεπερνάει τα 3-4 μποφόρ.

  Αύριο Πέμπτη, περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό στην Αττική, με πιθανότητα για λίγες αραιές νεφώσεις κατά τις μεσημεριανές ώρες. Η θερμοκρασία σε άνοδο, αναμένεται να φτάνει τοπικά τους 35-36 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση που θα φτάνει τοπικά τα 5-6 μποφόρ. Χρειάζεται αρκετή προσοχή καθώς ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς θα είναι υψηλός.

    Αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις φαίνεται πως θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, με τον υδράργυρο να παρουσιάζει συνεχή άνοδο φτάνοντας τοπικά ακόμα και τους 36-38 βαθμούς κελσίου. Ενισχυμένοι θα πνέουν τοπικά οι άνεμοι, κάτι που σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία θα αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Weather For Attica



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου