«Μούλιασε» η Αττική τις τελευταίες ώρες - Πολύ νερό και πτώση της θερμοκρασίας - Η πορεία της κακοκαιρίας

0


    Με νεφώσεις, αρκετές βροχές με έντονο τοπικά χαρακτήρα αλλά και πτώση της θερμοκρασίας, κυλάει το τελευταίο Σαββατοκύριακο της άνοιξης, με ένα σπάνιο βαρομετρικό σύστημα να βρίσκεται πάνω από τη χώρα μας μέσα στη καρδιά του Ιουνίου. 
   Δρόμοι στην Αττική εχθές και σήμερα Κυριακή, μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ και η θερμοκρασία παρουσίασε πτώση, με τον υδράργυρο στη κορυφή της Πάρνηθα να καταγράφει εδώ και ώρα τιμές κοντά στους 10 βαθμούς κελσίου. 


Η πορεία της κακοκαιρίας:
Με αρκετές νεφώσεις και πρόσκαιρα φαινόμενα θα κυλήσει η Κυριακή, ενώ βελτίωση αναμένεται να παρουσιαστεί σταδιακά από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης δεν θα ξεπεράσει τους 24-25 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση που θα φτάνει τοπικά τα 4-5 μποφόρ.

Βελτιωμένος ο καιρός σε ολόκληρο το νομό από αύριο Δευτέρα. Σε λίγο αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό της νέας εβδομάδας...

Μπορείτε να βλέπετε ζωντανά τη πορεία της κακοκαιρίας από την δορυφορική εικόνα που βρίσκεται στην πλαϊνή στήλη της ιστοσελίδας μας!

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Weather For Attica

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)