Συννεφιασμένος ο καιρός τη Τρίτη - Ανατροπή του καιρού με πιθανά φαινόμενα μέχρι και τη Πέμπτη

0

 


  Με ανοιξιάτικη διάθεση φάνηκε να ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για την Αττική, με τον καιρό σήμερα Δευτέρα να χαρακτηρίζεται από τη πολλή ηλιοφάνεια και τις καλές για την εποχή θερμοκρασίες. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται να χαρακτηρίζει ακριβώς τον καιρό και τις επόμενες ημέρες, αφού τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία φαίνεται να επιβεβαίωσαν αλλαγή του σκηνικού, με νεφώσεις και πιθανά φαινόμενα μέχρι και τη Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά, 

  Αύριο Τρίτη περιμένουμε αρκετές νεφώσεις για ολόκληρη την Αττική, με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών φαινομένων να παρουσιάζεται για τις μεσημβρινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα δεν αποκλείεται να φτάνει τοπικά τους 24 -25 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τοπικά τα 4-5 μποφόρ.

   Την Τετάρτη ο καιρός θα παραμένει νεφελώδης με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών φαινομένων κυρίως από τα ξημερώματα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα παραμένει σταθερή, με τον υδράργυρο να φτάνει τοπικά τους 24 - 25 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί, με ένταση που δεν θα υπερβαίνει τα 4-5 μποφόρ.

   Με νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών φαινομένων μικρής έντασης και διάρκειας στα βόρεια (κυρίως) του νομού, φαίνεται να φτάνουμε μέχρι και τη Πέμπτη, με τη Παρασκευή να αναμένεται αισθητή βελτίωση του καιρού με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας. 

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)