Νεφώσεις τη Πέμπτη στην Αττική - Βελτίωση του καιρού με άνοδο της θερμοκρασίας από τη Παρασκευή

0

 


  Με αρκετές νεφώσεις, λίγα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και ψύχρα φτάσαμε σήμερα στα μέσα της εβδομάδας, με τον καιρό των επομένων ημερών να μην μοιάζει αρκετά με αυτόν τον τελευταίων αφού από τη Παρασκευή αναμένεται αισθητή βελτίωση, με άνοδο της θερμοκρασίας και αρκετή ηλιοφάνεια για το μεγαλύτερο μέρος του νομού. 

Πιο αναλυτικά, 

 Αύριο Πέμπτη, ο καιρός στην Αττική θα είναι γενικά νεφελώδης, με πιθανά διαστήματα ηλιοφάνειας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία σε παρόμοια -με σήμερα- επίπεδα, δεν θα ξεπερνάει τους 21-22 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση που θα φτάνει τοπικά τα 4-5 μποφόρ.

 Τη Παρασκευή τώρα, ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει αισθητή βελτίωση, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά, κυρίως, του νομού. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε άνοδο, με τον υδράργυρο να φτάνει τοπικά τους 24-25 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση που δεν αποκλείεται τοπικά να φτάνει τα 5-6 μποφόρ.

Καλός θα είναι ο καιρός και το Σαββατοκύριακο, με αρκετή ηλιοφάνεια, λίγες νεφώσεις με πυκνώματα και αραιώματα και θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται κοντά στους 24-26 βαθμούς κελσίου.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)