Ο καιρός τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας - Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

0

 


  Μετά από ένα αρκετά ήπιο, καιρικά, Σαββατοκύριακο, με αρκετή ηλιοφάνεια και αρκετά ήπιες θερμοκρασίες, πάμε να δούμε πως θα εξελιχθεί ο καιρός τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας, μιας και όλα δείχνουν πως θα έχουμε ένα άκρως ανοιξιάτικο σκηνικό.

    Αύριο Δευτέρα, περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό στη Πρωτεύουσα, με πιθανότητα για λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού κατά τις μεσημβρινές ώρες. Σε άνοδο η θερμοκρασία δεν αποκλείεται να φτάνει τοπικά ακόμα και τους 25-26 βαθμούς κελσίου, ενώ νότιοι - νοτιοδυτικοί θα πνέουν οι άνεμοι, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τοπικά τα 3-4 μποφόρ.

   Με αρκετές νεφώσεις και διαστήματα με ηλιοφάνεια φαίνεται να περνάει η Τρίτη στην Αττική, χωρίς ωστόσο να υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση τοπικών φαινομένων. Η θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα θα φτάνει τοπικά τους 25-26 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι μεταβλητοί, δεν θα ξεπερνούν τοπικά τα 3-4 μποφόρ.

 Με παρόμοιο σκηνικό φαίνεται να φτάνουμε μέχρι τουλάχιστον και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, με μικρή πιθανότητα για τοπικά φαινόμενα να παρουσιάζεται το ξημέρωμα της Τετάρτης, χωρίς ακόμα να φαίνεται με σιγουριά. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε ανοιξιάτικα επίπεδα, ενώ επίσης οι άνεμοι θα πνέουν ήπιοι χωρίς ιδιαίτερη ένταση.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)