Ο καιρός τις επόμενες ημέρες: Ανεβαίνει ο υδράργυρος αλλά η αστάθεια συνεχίζεται - Πως θα μπει ο Ιούνιος

0

 

     Με νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για την Αττική, με τον υδράργυρο παράλληλα να παρουσιάζει μικρή πτώση. Πάμε να δούμε τώρα ποια αναμένεται να είναι η εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες αλλά και πως περιμένουμε να αποχαιρετήσουμε τον Μάιο, μπαίνοντας πλέον στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, τον Ιούνιο.

   Αύριο Τετάρτη, περιμένουμε η μέρα να ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις οι οποίες ωστόσο σταδιακά θα πυκνώνουν μέχρι και το μεσημέρι - απόγευμα που δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικά φαινόμενα κυρίως στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε παρόμοια επίπεδα στο λεκανοπέδιο, με τον υδράργυρο τοπικά να φτάνει τους 24-25 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες - βορειοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τα 3-4 μποφόρ.

  Παρόμοιο αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού στην Αττική και τη Πέμπτη, με αρκετή ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες οι οποίες ωστόσο βαθμιαία μέχρι και το μεσημέρι - απόγευμα θα πυκνώνουν, χωρίς να αναμένονται με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα πιθανότητες εκδήλωσης βροχοπτώσεων. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, με τον υδράργυρο να αγγίζει τοπικά στο λεκανοπέδιο τους 25-26 βαθμούς κελσίου (ίσως δούμε και 27αρια), ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, έντασης έως και 4 μποφόρ.

 Με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις οι οποίες κατά τις μεσημβρινές ώρες θα πυκνώνουν παρουσιάζοντας πιθανότητες εκδήλωσης βροχοπτώσεων φαίνεται πως θα φτάσουμε μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας, με τον υδράργυρο να παρουσιάζει ανοδικές τάσεις χωρίς ωστόσο ιδιαίτερα αισθητές μεταβολές. Παρόμοιο αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού μέχρι και το τέλος του μήνα. 

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)