☔️ Επιδείνωση του καιρού τη Κυριακή και τη Δευτέρα - Επιστρέφει η σκόνη, έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

0

 

    Στα τέλη της έφτασε και αυτή η εβδομάδα, με τον καιρό στην Αττική να έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση από την Τετάρτη έως και σήμερα, με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες και αρκετή ηλιοφάνεια για το σύνολο του νομού. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε ποια αναμένεται να είναι η πορεία του καιρού για τις επόμενες ημέρες, μιας και όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε λίγο πριν από μια νέα επιδείνωση.

Πιο αναλυτικά,

   Αύριο Κυριακή, ημέρα εθνικών εκλογών, περιμένουμε γενικά άστατο καιρό, με αρκετές νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας άλλοτε μικρότερα και άλλοτε μεγαλύτερα. Πιθανότητα για τοπικά φαινόμενα παρουσιάζεται νωρίς το πρωί αλλά και αργά το μεσημέρι - απόγευμα όπου δεν αποκλείεται μάλιστα να εκδηλώνονται παροδικά τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία σε πτώση, δεν θα ξεπερνάει στο κέντρο της πόλης τους 22-23 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τα 3-4 μποφόρ. * Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντική θα είναι η μεταφορά σκόνης που θα οδηγεί και σε λασποβροχές.

   Τη Δευτέρα, τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν την επιδείνωση του καιρού να κορυφώνεται για το μεγαλύτερο μέρος του νομού με αρκετές νεφώσεις και τοπικά φαινόμενα κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της ημέρας. Πιθανότητα για καταιγίδες φαίνεται να υπάρχει για ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα, δεν θα ξεπερνάει στο λεκανοπέδιο τους 22-23 βαθμούς κελσίου, ενώ ήπιοι θα πνέουν και οι άνεμοι (Β), έντασης που δεν θα ξεπερνάει τοπικά τα 4-5 μποφόρ. Κορύφωση περιμένουμε και στη μεταφορά σκόνης που θα οδηγεί σε περισσότερες λασποβροχές.

Από τη Τρίτη, περιμένουμε εκ νέου βελτίωση του καιρού, με περιορισμό της σκόνης, αρκετή ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Weather For Attica

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)