Ο καιρός της εβδομάδας: Με αρκετή ηλιοφάνεια και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες μπαίνει η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου

0

 


 Με άστατο καιρό πέρασε και το Σαββατοκύριακο για την Αττική, με τις θερμοκρασίες μεν να παραμένουν σε ανοιξιάτικα επίπεδα, αλλά με τα φαινόμενα δε να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλές περιοχές του νομού. Απόψε, σε αυτό το άρθρο, θα δούμε όλα τα νεότερα στοιχεία που έχουμε για τον καιρό της νέας εβδομάδας, καθώς όλα δείχνουν πως η επιστροφή στην καθημερινότητα μετά τις δύο εβδομάδες διακοπών του Πάσχα, θα γίνει με ήπιες καιρικές συνθήκες που θα αντιστοιχούν ακριβώς στην εποχή την οποία διανύουμε. 

  Αύριο Δευτέρα, περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό, με λίγες νεφώσεις να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Η θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα με αυτά των τελευταίων ημερών, αναμένεται να φτάσει στο κέντρο της πόλης τους 21-22 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι (Δ-ΝΔ) αναμένεται να πνέουν ασθενείς, με ένταση που δεν θα ξεπερνάει τα 3-4 μποφόρ τοπικά.

   Καλό θα είναι το σκηνικό του καιρού και τη Τρίτη για την Αττική, με λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πιο πυκνές δεν αποκλείεται να γίνονται τοπικά οι νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού από το μεσημέρι και μετά, χωρίς να υπάρχει κάποιος κίνδυνος εκδήλωσης φαινομένων. Η θερμοκρασία σε ανοιξιάτικα επίπεδα για ακόμα μια ημέρα θα αγγίζει τους 22-23 βαθμούς κελσίου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι άνεμοι (Δ-ΝΔ), δεν θα ξεπερνούν σε ένταση τα 3-4 μποφόρ τοπικά.

Με καλό και ανοιξιάτικο καιρό αναμένεται να φτάνουμε μέχρι και τα μέσα (τουλάχιστον) αυτής της εβδομάδας, χωρίς να φαίνεται στο άμεσο μέλλον κάποια σοβαρή επιδείνωση.

Όλα τα καιρικά νέα βρίσκονται εδώ! Βρείτε μας και στα social για πλούσιο καιρικό περιεχόμενο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)